Om oss

Ett trygghetspaket för tätskikt på tak Vår kvalitetssäkring – din trygghet Utan extra kostnad

TÄTSKIKTSGARANTIER™ – ett trygghetspaket för tätskikt på tak

Ingen fastighetsägare ska behöva oroa sig när det regnar, men varken hem- eller fastighetsförsäkringen täcker vattenskador från ett läckande tak. Därför har vi på AB Tätskiktsgarantier i Norden utvecklat ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak – TÄTSKIKTSGARANTIER™. Trygghetspaketet omfattar inte bara takmaterialet, utan även följdskador och själva takarbetet. Dessutom är det knutet till fastigheten, vilket ger både dig och köparen en extra trygghet vid en försäljning. TÄTSKIKTSGARANTIER™ lämnas på takarbeten utförda av auktoriserade takläggare som använder godkända takmaterial och följer våra kontinuerligt uppdaterade riktlinjer.

Vår kvalitetssäkring – din trygghet

Bakom AB Tätskiktsgarantier i Norden står Sveriges ledande tillverkare av tätskikt och sedan starten 1984 har vi försäkrat över 70 miljoner kvadratmeter tätskikt i Sverige. För att kunna kvalitetssäkra takläggarnas arbete samlar vi systematiskt in rapporter och information och gör om det till riktlinjer för takläggning. De omkring 200 skickliga takentreprenörer som är anslutna till oss utbildas och auktoriseras kontinuerligt enligt våra riktlinjer. Tack vare att våra takläggare använder beprövade arbetsmetoder och högklassiga tätskikt som är testade och godkända för vårt nordiska klimat, så har vi tillsammans under 30 år fått ner skadefrekvensen till endast några få promille.

TÄTSKIKTSGARANTIER™ – utan någon extra kostnad

Det enda du behöver göra för att omfattas av trygghetspaketet är att välja en takläggare vars arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™. Så fort takarbetet är klart, slutbesiktningen godkänd och takläggaren har anmält det till oss så får du ett garantibevis för ansvarsutfästelsen  – utan att det kostar dig en krona extra*. Ett takarbete som omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ ger dig trygghet även när det regnar. Ansvarsutfästelsen från AB Tätskiktsgarantier i Norden är återförsäkrad i försäkringsbolaget Zurich.

* Detta gäller exponerade tätskikt yttertak